På KulturNørds musikproduktionsworkshop arbejder eleverne på egne devices (tablets som telefoner) og komponerer deres værker via den gratis app BeatWave.

 

KulturNørd har udviklet en unik matematisk indgangsvinkel til kompositionsarbejdet, således at alle elever (uanset musikalsk erfaring) kan blive komponister for en dag. Workshoppen er let at gå til, men stiller krav til elevernes systematiske evner - så der skal arbejdes hårdt og koncentreret i grupperne for at nå i mål.

 

Forløbet udbydes sammen med komponisten Thomas Bryla, der bl.a. er en af Danmarks mest succesfulde orkestratorer og har samarbejdet med Claus og Mathias i flere sammenhænge.

En komplet gennemgang af forløbet findes her:

www.KulturNord.dk/musicmatrixworkshop

KulturNørd har samarbejdet med Helsingør Kommune siden 2014 og udviklet adskillige kreative workshops sammen med kulturkonsulent Ida Wettendorff. I den årlige “Kunst i projektopgaven” er forløbene blevet prototyped og testet sammen med kommunens engagerede 8.-klasser, der har prøvet kræfter med kunsten at udtrykke sig i lyd (mhp. at bruge benytte auditive udtryksmåder i deres afsluttende projektopgave). Her kan du se en præsentation af årets workshop:

KONTAKT

Claus Reenberg / Mathias Madsen Munch på workshop(@)kulturnord.dk

  • Facebook Basic Black
  • YouTube Social  Icon