Parallelt med bogens udgivelse afholdes yderligere sangskrivningsworkshops med fokus på mødet mellem de nordiske lande, herunder i Helsingør og Helsingborg.

 

Listaleypurin har støttet KulturNørd med 45.000 til projektet, der dækker honorar for opholdet på Færøerne.

 

Komponistforeningen DPA har støttet Claus og Mathias med 20.000 DKK, der dækker rejseudgifter.

KulturNørd er nu på udkig efter flere interessenter, der vil være med på rejsen om at skabe nordiske fællesskaber og en helt ny måde at se sangskrivning som anvendelsesorienteret læringsforløb.

 

Vi glæder os til at “skrive sange” med børn og lærere i hele norden!

I 2019 er Claus og Mathias huskunstnere på Færøerne i samarbejde med kulturaftalen Listaleypurin. Over to uger arbejder 100 elever fra Torshavn med sangskrivning som bro imellem den danske og færøske kultur. Projektet kulminerer med en stort anlagt koncert på Nordens Hus. Læs mere om koncerten her: www.KulturNord.dk/NordensHus

 

KulturNørd er i øjeblikket i gang med at samle samarbejdspartnere omkring projektet mhp. at udvikle et ambitiøst undervisningsmateriale, der kan fungere på tværs af alle landegrænser.

 

Sammen med forlaget Dansk Sang er målet et udgive en veltilrettelagt og didaktisk funderet bog om sangskrivning, der bliver målrettet indskoling og mellemtrin. Bogen udgives foråret 2020 og baserer sig på den viden, som KulturNørd opsamler i løbet af huskunstneropholdet på Færøerne.

KONTAKT

Claus Reenberg / Mathias Madsen Munch på workshop(@)kulturnord.dk

  • Facebook Basic Black
  • YouTube Social  Icon