Workshops 2016-2017

Storytelling på iPad & PC

Målgruppe: fra 4. klasse og op. Relevans: Dansk, billedkunst, musik. Varighed: fra 4 - 5 lektioner.

Beskrivelse: PowerPoint kan bruges til meget mere end præsentationer og slideshows - det kan også bruges til at skabe animerede tegneserier og fortælle spændende grafiske historier! I workshoppen tager vi udgangspunkt i et inspirerende grafisk materiale, udviklet af tegneren Touraj Khosravi. Der skal fortælles historier med udgangspunkt i elevernes egne liv men, der er også plads til eventyrlige og skøre fortællinger.

Udbydes: i 2016-17 i samarbejde med 'Børnekulturhus Ama'r'.

Lydworkshop om Podcasts

Målgruppe: fra 6. klasse og op. Relevans: Dansk, samfundsfag, musik. Varighed: fra 4 - 5 lektioner.

Beskrivelse: Lyd er fantastisk, når der skal fortælles historier, og de senere år er podcasts og lydbøgers popularitet eksploderet. På workshoppen tager vi udgangspunkt i journalistiske tekster, der omdannes til elevernes egne podcasts ved hjælp af speak, lydeffekter og musik. 

Udbudt: ifm. Helsingør Kommunes 'Kunst i Projektopgaven' 2016.

iPad-workshop

Målgruppe: fra 5. klasse og op. Relevans: Dansk, samfundsfag. Varighed: fra 4 - 5 lektioner.

Beskrivelse: På workshoppen arbejder eleverne i grupper om at lave den sejeste reklame om en lokal virksomhed, deres egen skole eller noget helt tredje. Eleverne vil stifte bekendtskab med storyboarding og filmoptagelser samt billed- og lydredigering. Til slut vises den færdige reklame for hele klassen og filmen kan derefter uploades til YouTube eller skolens intranet. KulturNørd medbringer eventuelt iPads til workshoppen.

Udbydes: i 2016 til 6.-klasser i Ishøj Kommune.

KONTAKT

Claus Reenberg / Mathias Madsen Munch på workshop(@)kulturnord.dk

  • Facebook Basic Black
  • YouTube Social  Icon